Dorostenci B (2006, 2007)Články

Zobrazeno 11 až 14 z celkem 14 článků.
112_20221031_201420.jpg

Tradiční vánoční Mixturnaj

Zveme vás na tradiční předvánoční turnaj a budeme moc rádi, když se ho opět zúčastní i rodiče, sourozenci a nejbližší přátelé členů našeho oddílu. Přijďte si před Štědrým dnem zasportovat a pobavit se nejen krásnou hrou. Letošní ročník se uskuteční v pátek 23. prosince. Bližší informace, včetně přihlášky, naleznete v článku.

110_20221024_131918.jpg

DOHRÁNO: Muži nestačili na Panthers, sezóna začala pro starší žákyně

Muži nestačili na Panthers Praha a přivezli si domů další porážku. Pro béčko pokračovala sezóna dalším turnajem v Jablonci. Další turnaje absolvovalo dorostenecké áčko i béčko. Mladší žáci rozdávali florbalovou radost na domácím turnaji. Starší žákyně vstoupily do sezóny turnajem v Liberci. Juniorky mají z víkendu prohru a výhru.

105_20220926_183829.jpg

DOHRÁNO: Nedařilo se mužům, dorostencům ani juniorkám

Muži v domácím zápase museli znovu dotahovat a dlouho sahali po bodech, nakonec ovšem znovu prohráli. Dorostenci B zapsali na prvním turnaji sezóny výhru a prohru, zatímco dorostenci A bohužel dvakrát prohráli. Nedařilo se ani juniorkám, které se v neděli představily na turnovské palubovce.

101_20220808_173517.jpg

Rozhovor s Tomášem Jiránkem

Před rozbíhající se sezónou jsme si dnes pro vás připravili rozhovor s Tomášem Jiránkem. Ten si s námi popovídal o fungování dorostenecké kategorie nebo o blížící se sezóně mužského „A“ týmu. Tomáš se v našem oddílu pohybuje už jedenáctým rokem, kdy v roce 2011 zavítal na první trénink elévů. Od té doby prošel všemi mládežnickými kategoriemi až do samotného áčka, ve kterém letos působil, stejně jako většina hráčů okolo ročníku 2001, jako stabilní hráč. Před minulou sezónou přijal nabídku na post hlavního trenéra dorostenecké kategorie, se kterou mu výrazně pomáhal Jan Hladík, Tomášův bývalý spoluhráč z mládežnických družstev. Aby toho nebylo málo, na jaře se rozhodl kandidovat do výkonného výboru oddílu florbalu TJ Turnov, do kterého byl také zvolen. Před touto sezónou tak působí na třech pozicích v turnovském oddílu. Největší změnou a zároveň výzvou nejen pro něj, ale pro celý klub bude účast dorostenecké kategorie v první lize dorostenců. Náročnou soutěž ovšem nepotáhnou jeho svěřenci sami. Na konci loňské sezóny se kluby z Turnova, Koberov a Semil dohodli na vzájemné spolupráci, která vyústila v nový název této kategorie, Florbal T. K. S. Pro hráče je tady velká možnost, ale zároveň těžká a náročná zkouška, které budou tuto sezónu čelit.